• 1401/06/02 - 11:33
  • تعداد بازدید : 161
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

گزارش عملکرد یکساله اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه

 
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر مجید همتی رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان گفت: استان کرمانشاه دارای حدود سه میلیون و ۳۰۰ هزار راس دام سبک و بیش از ۱۵۰ هزار راس دام سنگین دارد که به عنوان قطب دامپروری در کشور محسوب می شود.
دکتر همتی افزود: طی یک سال گذشته در راستای پیشگیری از بیماری های دامی و بیماری های مشترک بین انسان و دام حدود ۱۰ میلیون نوبت سر انواع واکسن ها شامل تب برفکی، لمپی اسکین، آبله، بروسلوز و ... به صورت رایگان در سطح استان تزریق و حدود ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار نوبت سر واکسن بیماری های غیر استراتژیک دامی شامل آنتروتوکسمی، قانقاریا، پاستورلوز و غیره توسط بخش خصوصی به صورت بهادار انجام شده است.
وی عنوان کرد: علاوه بر مایه‌کوبی، ماهانه جهت پایش و پیشگیری از بیماری ها ۴ درصد واحدهای اپیدمیولوژیک تحت مراقبت فعال بیماری های واگیر و بیماری های مشترک بین انسان و دام قرار می گیرد که در مجموع طی یک سال گذشته بیش از ۳۵۰۰ بازدید در راستای مراقبت فعال بیماری ها در سطح استان به عمل آمده است.
همتی بیان داشت: در راستای مبارزه با انگل های بدن و جایگاه دام طی یک سال گذشته حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام و بیش از ۲ میلیون متر مربع جایگاه دامی به صورت رایگان در در نوار مرزی، مناطق محروم استان و کانونهای بیماری سمپاشی شده است.
رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی افزود: در خصوص افزایش سطح اطلاعات و آگاهی بهره برداران، کلاس های آموزشی و ترویجی با موضوع بهداشت و پیشگیری از بیماری های دامی و بیماری های مشترک انسان و دام در سطح استان برگزار می شود که طی یک سال گذشته ۴۰۰۰ نفر روز آموزش دیده اند و تعداد ۶۰۰۰ برگ انواع بروشور، پوستر و پمفلت های آموزشی بین بهره‌برداران توزیع شده است. و در بحث بیماری های سل بروسلوز و مشمشه با توجه به اهمیت این بیماری ها، سالانه از واحدهای صنعتی در سطح استان تست و خونگیری انجام می شود که در مجموع طی یک سال گذشته حدود ۲۵,۰۰۰ مورد تست سل ۵۵٠٠٠ تست بروسلوز و بیش از۱۵۰۰ تست مشمشه انجام شده که دو کانون بروسلوز یک کانون مشمشه و یک کانون سل شناسایی شده که دام های راکتور کشتار یا معدوم شده اند.
در پایان دکتر مجید همتی عنوان داشت : دامداران محترم در سطح استان در صورت مشاهده موارد مشکوک به بیماری می توانند با سامانه تلفنی ۱۵۱۲ یا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ گزارشات را به اداره کل دامپزشکی جهت اقدامات لازم منعکس نمایند.
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 289650
کلمات کلیدی
pubker نوری

pubker نوری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه