مشخصات گوشت مرغ ( تازه- منجمد) سالم و بهداشتی
· پوست به طور یکنواخت روی بدن کشیده و عاری از هر گونه پارگی یا تورم ، خونمردگی ، تغییر رنگ و خراش باشد.
· کاملاً تمیز ، عاری از ذرات خارجی و پرکنی آن به طور کامل انجام گرفته باشد.
· هیچگونه بوی غیر طبیعی مانند بوی ترشیدگی یا تعفن از آن به مشام نرسد.
· عضلات دارای سفتی و قوام طبیعی و چربی ها به رنگ زرد روشن یکنواخت و بدون هر گونه بوی غیر طبیعی باشد.
· محتویات داخل شکم آن به طور کامل تخلیه شده باشد.
· گوشت مرغ تازه را می توان در دمای برودت یخچال (صفر تا ۴ درجه سانتیگراد) سه روز نگهداری نمود.
مشخصات مرغ منجمد سالم و بهداشتی
مرغ منجمد می بایست ویژگی های ذیل را دارا باشد:
· مرغی که به صورت منجمد عرضه می شود باید به صورت منجمد به دست مصرف کننده برسد.
· گوشت مرغ منجمد، پس از رفع انجماد باید سختی و قوام طبیعی خود را حفظ کرده و سطح آن لیز و لزج نباشد.
· داخل بسته بندی مرغ منجمد باید فاقد مواد خارجی، خونابه یا آب منجمد شده باشد.
· مرغ منجمد باید عاری از آثار سوختگی ناشی از انجماد ( لکه هایی با رنگ سفید گچی تا خاکستری ) و یا قارچ زدگی ( لکه های رنگی ناشی از رشد قارچ ) باشد.
· مرغ منجمد باید در کیسه های پلاستیکی سالم، بدون عیب و پارگی و دارای نشانه گذاری مربوطه بوده و ( از جمله تاریخ تولید و انقضاء مجوز سازمان دامپزشکی ، شرایط نگهداری و … ) به صورت خوانا و به زبان فارسی عرضه شود.
· گوشت مرع منجمد(بسته بندی معمولی) را می توان در دمای برودت فریزر (۱۸- درجه سانتیگراد ) یکسال نگهداری نمود.