خصوصیات جگر سالم و بهداشتی
· جگر سالم و بهداشتی دارای رنگ قرمز متمایل به قهوه ای است.
· فاقد هرگونه لکه های رنگی ، رنگ پریدگی ، پر خونی و خونریزی می باشد.
· زرد شدن رنگ جگر و همچنین تیرگی بیش از حد آن غیر طبیعی است.
· جگر سالم دارای لبه های تیز بوده و قوام طبیعی دارد و بافت جگر به راحتی از هم نمی پاشد.
· گرد شدن لبه های جگر نشانه متورم بودن آن است و غیر عادی تلقی می شود.
· عاری از هرگونه کیست ، دانه های غیر طبیعی و انگل است.
· بدون هر گونه بوی غیر طبیعی از قبیل ترشیدگی ، گندیدگی و تعفن می باشد.
· جگر و سایر آلایش های خوراکی تازه گاو و گوسفند (بسته بندی معمولی) در دمای برودت یخچال (صفر تا ۴ درجه سانتیگراد) دو روز عمر ماندگاری دارند.
· جگر و سایر آلایش های خوراکی منجمد گاو و گوسفند (بسته بندی معمولی) در دمای برودت فریزر (۱۸- درجه سانتیگراد) سه ماه عمر نگهداری دارند.
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی Blue difficult to see تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت