مشخصات ماهی سالم و بهداشتی
ü ماهی سالم و بهداشتی می بایست در کنار یخ و یا در یخچال نگهداری شود.
ü از خرید ماهیان تازه که بدون یخ و یا خارج از یخچال عرضه می شوند، خود داری نمایید.
ü ماهیان منجمد را حتماً می بایست درفریزر نگهداری کرد. بنابراین از خرید آبزیان منجمدی که خارج از محیط فریزر عرضه می گردند، خود داری نمایید.
ü ماهی سالم باید دارای آبشش هایی به رنگ قرمز درخشان، چشم هایی برآمده، پوست مرطوب لزج و براق، جداره شکمی سفت و محکم بوده، بطوریکه با فشردن انگشت به بافت، جای انگشت به سرعت به حالت اولیه برگردد.
ü شکل ظاهری ماهی باید دارای جلای فلزی بوده و فلس ها محکم به پوست چسبیده باشند.
ü بوی طبیعی ماهی، بوی گیاهان دریایی و یا بوی مرداب است. بنابراین استشمام بوهای تند، آمونیاکی، ترشیدگی و گندیدگی غیر طبیعی است.
ü فرو رفتگی و کدورت چشم ، شل و وارفته بودن بدن ، نرم و برآمده بودن شکم ، خشک و کدر بودن ظاهر عمومی و کنده شدن فلس ها از علائم کهنگی و یا فساد ماهی است.
ü عمر نگهداری ماهی شکم خالی تازه (بسته بندی معمولی) در دمای برودت یخچال (صفر تا ۴ درجه سانتیگراد) سه روز می باشد.
ü ماهی شکم خالی منجمد (بسته بندی معمولی) را می توان در دمای برودت فریزر نه ماه نگهداری نمود.
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی Blue difficult to see تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت