
خصوصیات جگر سالم و بهداشتی
· جگر سالم و بهداشتی دارای رنگ قرمز متمایل به قهوه ای است.
· فاقد هرگونه لکه های رنگی ، رنگ پریدگی ، پر خونی و خونریزی می باشد.
· زرد شدن رنگ جگر و همچنین تیرگی بیش از حد آن غیر طبیعی است.
· جگر سالم دارای لبه های تیز بوده و قوام طبیعی دارد و بافت جگر به راحتی از هم نمی پاشد.
· گرد شدن لبه های جگر نشانه متورم بودن آن است و غیر عادی تلقی می شود.
· عاری از هرگونه کیست ، دانه های غیر طبیعی و انگل است.
· بدون هر گونه بوی غیر طبیعی از قبیل ترشیدگی ، گندیدگی و تعفن می باشد.
· جگر و سایر آلایش های خوراکی تازه مرغ (بسته بندی معمولی) در دمای برودت یخچال (صفر تا ۴ درجه سانتیگراد) دو روز عمر ماندگاری دارند.
· جگر و سایر آلایش های خوراکی منجمد مرغ (بسته بندی معمولی) در دمای برودت فریزر (۱۸- درجه سانتیگراد) سه ماه عمر نگهداری دارند.