مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه
کرمانشاه 24 واحد صنعتی خوراک دام دارد/ اجرای طرح رتبهبندی ارتقاء کیفیت بهداشتی مرغداریها
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه از وجود 24 واحد صنعتی خوراک دام در استان خبر داد و گفت: اجرای طرح رتبهبندی مرغ در راستای ارتقای کیفیت بهداشتی آن در سال جاری مورد اجرا واقع شده است.
به گزارش روابط روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه، دکتر امید حاج محمدی از دستاوردهای 41 ساله انقلاب شکوهمند اسلامی در عرصه مدیریت بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان خبر داد و اظهار داشت: در حوزه فعالیت های بهداشت عمومی واحدهای سنتی، روستایی در ابتدای انقلاب و پیش از آن با امکانات و شرایط بهداشتی ابتدایی فعال بودهاند، که در طول سالهای اخیر این بخش توسعه چشمگیری داشته است و افزایش سطح تولید، اشتغال و بهداشت آنها با گذشته قابل مقایسه نیست.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه به تشریح برخی از دستاوردهای عرصه مدیریت بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان پرداخت و افزود: کارخانجات خوراک دام قبل از انقلاب صفر و اکنون 24 واحد صنعتی وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب هیچ کشتارگاه صنعتی دام فعالی در استان نبوده است، گفت: هم اکنون سه واحد کشتارگاه صنعتی دام دارای پروانه بهداشتی زیرنظر دامپزشکی استان کرمانشاه مشغول به خدمت رسانی است.
این مسؤول یادآور شد: پیش از انقلاب کشتار مرغ و عرضه آن غیر بهداشتی و به صورت زنده در معابر شهری و یا دوره گردی بوده است، اما هم اکنون و در آستانه چهل و یکمین فجر پیروزی انقلاب اسلامی در استان کرمانشاه 9 واحد کشتارگاه صنعتی دارای پروانه بهداشتی است.
دکتر حاج محمدی با بیان اینکه پیش از این استان فاقد کارگاه بستهبندی بوده است و اکنون 4 واحد صنعتی تحت نظر دامپزشکی استان کرمانشاه دارای پروانه است، ادامه داد: همچنین سطح بهداشت عمومی و واحدهای صنعتی پرورش دام، طیور و آبزیان رشد بسیار داشته و غیرقابل مقایسه با سالیان قبل است.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه اظهار داشت: در سال جاری و در آستانه چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی نیز اجرای طرح رتبهبندی مرغ در راستای ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ مورد اجرا قرار گرفته است.
نظر دهید