• 1402/12/28 - 22:10
  • تعداد بازدید : 55
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دقت و وظیفه شناسی مسئول فنی بهداشتی مستقر در کشتارگاه طیور استان

400 قطعه مرغ غیر قابل مصرف انسانی به وزن ۱۰۰۰ کیلو گرم با هوشیاری مسئول فنی مستقر در کشتارگاه از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

   به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر حسین حیدری مدیر کل دامپزشکی استان گفت: سلامت غذا نه تنها شامل سالم بودن اولیه غذا است بلکه شامل فراهم نمودن تمامی شرایطی است که مانع از آلودگی‌ های ثانویه یا تغییرات ناشی از فساد غذا در کلیه مراحل زنجیره تولید غذایی باشد.

وی عنوان نمود: از جمله مسئولیت‌ و وظایف متعدد و مهم دامپزشکی، نظارت بهداشتی بر تولید، فرآوری، نگهداری، حمل و نقل و توزیع فرآورده‌ های خام بامنشا  دامی می‌ باشد که در این راستا با هشیاری و احساس مسئولیت مسئول فنی و ناظر بهداشتی مستقر در یکی از کشتارگاه‌ های طیور استان در تاریخ ۲۸ اسفند ماه ۱۴۰۲ تعداد ۴۰۰ قطعه مرغ به وزن ۱۰۰۰ کیلو گرم و ۸۰ کیلو گرم سنگدان پس از بازرسی غیر قابل مصرف جهت مصارف انسانی شناخته و از چرخه  خارج گردید.

به شهروندان عزیز توصیه می شود فرآورده‌ های خوراکی با منشأ دامی، به جهت عدم ابتلا به بیماری‌ های  مشترک انسان ودام وهمچنین مسمومیت‌ های غذایی، دقت لازم بعمل آید که تهیه وتامین این مواد در مراکز عرضه معتبر و مورد تایید دامپزشکی باشد.

در پایان معاون سلامت بیان نمود: همشهریان عزیز می توانند هرگونه گزارش، انتقاد و شکایت خود را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ با ما در میان بگذارند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 316763
کلمات کلیدی
pubker نوری

pubker نوری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه