توسط اداره کل دامپزشکی شهرستان کنگاور صورت گرفت:
برگزاری دوره آموزشی بهبود کیفیت شیر خام در شهرستان کنگاور

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه سجاد شایان رییس اداره دامپزشکی شهرستان کنگاور گفت: در این دوره آموزشی شناخت عوامل موثر در بهبود کیفیت بهداشتی شیر خام در حلقه های متعدد زنجیره تولید از جمله، بهداشت دام و جایگاه دام، بهداشت سالن شیردوشی، نحوه دوشش، سرد کردن سریع شیر، بهداشت تجهیزات و وسایل شیردوشی و شیرسردکن و تانکر حمل شیرخام، آب مورد استفاده، نحوه نگهداری و عرضه شیرخام به مراکز جمع آوری شیر و همچنین رعایت بهداشت فردی جهت کاهش بار میکروبی و جلوگیری از فساد شیر خام تشریح گردید.
نظر دهید