• 1402/02/07 - 11:35
  • تعداد بازدید : 158
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ادامه دارد...

گزارش پایانی طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان

   به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر شاهرخ یارویسی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان از ۱۳ اسفند ماه سال گذشته آغاز در 5 اردیبهشت ماه سال جاری خاتمه یافت.

دکتر یارویسی با ارائه گزارشی از عملکرد شهرستان های استان کرمانشاه در این طرح گفت: از ابتدای شروع طرح تا تاریخ 5 اردیبهشت ماه تعداد ۱8هزار 47 راس دام سبک و تعداد 4 هزار 568 راس دام سنگین در کشتارگاه های استان تحت نظارت ناظرین شرعی و بهداشتی مستقر در کشتارگاه ذبح و از این تعداد 60 راس دام به دلیل عدم انطباق با شرایط بهداشتی سازمان دامپزشکی توسط بازرسین مستقر در کشتارگاه ها ضبط و به طریق کاملا بهداشتی امحاء گردید.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان با اشاره به برنامه ریزی انجام گرفته برای ایام پایانی سال ۱۴۰۱ و روزهای تعطیل عید نوروز ۱۴۰۲ گفت: تمامی کشتارگاه های دام و طیور با برنامه ریزی انجام گرفته در ایام ذکر شده فعال و از ۱۳ اسفند ماه سال گذشته تا 5 اردیبهشت ماه سال جاری تعداد 2 میلیون 574 هزار و 762 قطعه طیور تحت نظارت بهداشتی و شرعی بازرسین دامپزشکی استان ذبح که تعداد 42 هزار و 988 قطعه طیور به دلیل بیماری و عدم انطباق با شرایط بهداشتی سازمان دامپزشکی از چرخه مصرف خارج و امحاء گردید.

 وی با اشاره به مراکز تولید توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی گفت: تعداد 11 هزار و 181 بازدید توسط ناظرین بهداشتی دامپزشکی در قالب اکیپ های بازرسی در دو شفیت کاری صبح و عصر از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب با همکاری بازرسین جهاد کشاورزی، مرکز بهداشت،میراث فرهنگی و... از تمامی مراکز عرضه فرآورده های خام دامی صورت گرفته است که در مجموع به تعداد 194مورد غیر بهداشتی تذکرات لازم داده شد و مقدار3هزار و 553 کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی امحاء و 9 واحد غیر بهداشتی نیز با دستور مقام قضایی پلمپ گردید.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 300600
کلمات کلیدی
pubker نوری

pubker نوری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه