کلاس آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو برای قصابان و سلاخان جوانرود برگزار شد
دکتر احمد امیری رئیس اداره دامپزشکی شهرستان جوانرود با بیان مطلب بالا، افزود: با شروع فصل گرما و افزایش رطوبت نسبی هوا شرایط برای تکثیر حشرات و کنهها که از عوامل اصلی انتقال بیماری تب کریمه کنگو هستند، فراهم میشود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر احمد امیری رئیس اداره دامپزشکی شهرستان جوانرود با اعلام این خبر گفت: در همین راستا کلاس آموزش پیشگیری از تب کریمه – کنگو توسط اداره دامپزشکی جوانرود در شبکه بهداشت این شهرستان برای سلاخان و قصابان برگزار شد.
وی تصریح کرد: تب خونریزی دهنده کریمه – کنگو عمدتا توسط گزش کنه از حیوان به انسان منتقل می شود و حیواناتی مانند گاو ، گوسفند ، بز و شترمرغ در صورت آلوده شدن به این ویروس می توانند در هنگام ذبح یا قطعه بندی، این بیماری را به انسان منتقل کنند و تنها را پیشگیری از ابتلای قصابان به این بیماری، استفاده از وسایل حفاظت شخصی و نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت و جگر و احشاء حیوان به مدت 48 ساعت در یخچال می باشد.
این مقام مسئول در ادامه گفت: بنر های اطلاع رسانی در خصوص بیماری تب کریمه کنگو در سطح شهر برای آگاهی شهروندان نصب شد، هدف از این كار شناساندن بیماری تب كریمه كنگو و اطلاع رسانی به عموم شهروندان می باشد.
وی به روستاییان و دامداران توصیه کرد ضمن رعایت دقیق توصیههای بهداشتی و پیشگیرانه دامپزشکی، سمپاشی منازل و جایگاههای نگهداری دام خود را جهت حذف ناقلین بیماری (کنههای آلوده) جدی بگیرند و حتماً نسبت به سمپاشی اقدام کنند.
نظر دهید