چهارشنبه 06 خرداد 1405

flag
  • 1405/01/11 - 12:36
  • تعداد بازدید : 28
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پایداری تولید گوشت مرغ در کرمانشاه با تداوم فعالیت کشتارگاه‌ها

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با قدردانی از تلاش مدیران عامل و مسئولان فنی کشتارگاه‌های طیور گفت: همت و فعالیت مستمر این مجموعه‌ها موجب شده است تولید گوشت مرغ در استان بدون اختلال ادامه یابد و مرغ گرم همواره به میزان کافی در بازار عرضه شود.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با قدردانی از تلاش مدیران عامل و مسئولان فنی کشتارگاه‌های طیور گفت: همت و فعالیت مستمر این مجموعه‌ها موجب شده است تولید گوشت مرغ در استان بدون اختلال ادامه یابد و مرغ گرم همواره به میزان کافی در بازار عرضه شود.

 

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه، رامین سمیعیان در نشست برنامه‌ریزی فعالیت کشتارگاه‌های طیور که با حضور مدیرانی از جهاد کشاورزی و مدیران عامل این واحدها برگزار شد، اظهار کرد: مدیران و کارکنان کشتارگاه‌های طیور در شرایط حساس و ایام پرمخاطره اخیر با احساس مسئولیت و تلاش مضاعف، فعالیت واحدهای تولیدی را بدون وقفه ادامه داده و نقش مهمی در تأمین پایدار پروتئین مورد نیاز مردم ایفا کرده‌اند.

 

وی افزود: استمرار تولید و مدیریت مناسب در فرآیند کشتار و عرضه گوشت مرغ، موجب ارتقای جایگاه استان در حوزه تولید شده است؛ موفقیتی که نتیجه همکاری، همدلی و تلاش همه فعالان این بخش است.

 

مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به فرارسیدن تعطیلات پیش‌رو و افزایش تقاضا برای مرغ گرم، ادامه داد: ضروری است کشتارگاه‌های طیور با برنامه‌ریزی دقیق‌تر و آمادگی کامل، تأمین به‌موقع نیاز بازار و شهروندان را تضمین کنند.

 

سمیعیان همچنین بر رعایت کامل ضوابط و استانداردهای بهداشتی در فرآیند کشتار و عرضه فرآورده‌های دامی تأکید کرد و گفت: همکاری و هماهنگی میان اداره‌کل دامپزشکی و کشتارگاه‌ها نقشی مؤثر در تأمین غذای سالم و حفظ سلامت جامعه دارد.

 

▫️ روابط عمومی اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 352422
کلمات کلیدی
pubker یوسفی

pubker یوسفی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور