• 1399/05/09 - 23:07
  • تعداد بازدید : 607
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه عنوان کرد

نظارت 40 اکیپ ثابت و سیار بر کشتار دام زنده در عید سعید قربان در استان کرمانشاه

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: همزمان با فرا رسیدن عید سعید قربان و انجام مراسم قربانی کردن دام در این روز، دامپزشکی استان کرمانشاه نسبت به اجرای طرح نظارت و کنترل بهداشتی و شرعی بر دام های قربانی مردم اقدام می کند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر امید حاج محمدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه در خصوص نظارت های بهداشتی عید قربان  گفت: با توجه به فرا رسیدن عید سعید قربان برای نظارت بر بهداشت دام‌های عرضه شده به مردم 40 اکیپ سیار و ثابت دامپزشکی کرمانشاه بر عرضه و ذبح دام های قربانی نظارت می‌کنند.

وی با بیان اینکه در طرح نظارت بر دام های عید سعید قربان از ظرفیت 20 ناظر شرعی، 25 دامپزشک و 40 بازرس بهداشتی گوشت استفاده می‌شود، افزود: نظارت بهداشتی این افراد از امروز ساعت 14 تا ساعت 20 و فردا در روز عید قربان مورخ از ساعت 7 صبح الی 13 در جایگاه های از قبل تعیین شده توسط شهرداری نظارت خواهند داشت.

این مقام مسئول خاطر نشان شد: به منظور حفظ سلامت مردم، ارتقای بهداشت عمومی و پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام به ویژه بیماری های خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت برنامه ریزی و مکاتبات لازم با دستگاه های ذیربط صورت گرفته که امیدواریم با اقدامات انجام شده به بهترین شکل امر نظارت بر ذبح دام های نذری اجرا شود.

دکتر حاج محمدی با بیان اینکه گوشت قربانی قبل از مصرف بایستی به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود، گفت: نگهداری گوشت تازه در یخچال انتقال عوامل بیماری زا را به حداقل می رساند که در این راستا از هم استانی های عزیز خواستاریم با مراجعه به کشتارگاه های دام استان در روز عید قربان نسبت به کشتار دام نذری خود با نظارت کارشناسان دامپزشکی بصورت  کاملا رایگان اقدام نمایند.

وی ادامه داد: کشتارگاه های دام استان در روز عید سعید قربان آماده کشتار دام های قربانی تحت نظارت شرعی و بهداشتی دامپزشکی به صورت کاملاً رایگان هستند، لذا توصیه می شود شهروندان گرامی جهت پیشگیری از بیماری های مشترک خصوصاً تب کریمه کنگو نسبت به کشتاردام های خود در کشتارگاه اقدام نمایند.

مدیر کل دامپزشکی استان در پایان افزود: شهروندان می توانند برای نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح، با شماره ۱۵۱۲ تماس گرفته و از خدمات رایگان اکیپ های ثابت و سیار دامپزشکی بهره مند شوند.

شایان ذکر است که شهروندان عزیز  در زمان ذبح دام بخاطر مصون ماندن از ابتلا به بیماری های مشترک بین انسان و دام حتما  اصول ایمنی از جمله استفاده از عینک، پیش بند، دستکش و چکمه  را رعایت نمایند.

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 254302
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه