رسالت خطیر دامپزشکی در تامین امنیت و سلامت غذایی
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان / تشریح عملکرد اداره دامپزشکی شهرستان هرسین در سال 1397
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان هرسین در ابتدای صحبت های خود با اشاره به اهمیت جایگاه دامپزشکی در سطح اجتماع اظهار داشت: دام و طیور نقش بسیار مهمی در اشتغال و سرمایه و مواد غذایی جامعه دارند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر حیات سوماری رئیس اداره دامپزشکی شهرستان هرسین گفت: اداره دامپزشکی در سطح جامعه سه وظیفه بسیار مهم بر عهده دارد که این وظایف شامل؛ تآمین بهداشت و سلامت دام، تآمین بهداشت و تضمین سلامت فرآورده های خام دامی( گوشت قرمز، گوشت مرغ و...)، کنترل و پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام( تب مالت و تب کریمه کنگو) است.
وی افزود: جهت کاهش تخلفات بهداشتی و نظارت بر مراکز توزیع فرآورده های خام دامی، بازدید های سرزده توسط کارشناسان این اداره صورت گرفت که از این تعداد بازدید از اوایل تا اواخر سال 97 حدود 756 کیلوگرم گوشت قرمز و مرغ ضبط و امحاء شد.
رئیس دامپزشکی شهرستان هرسین با اشاره به اهمیت نظارت بر فرآورده های خام دامی عنوان کرد: نظارت از کشتارگاه ها شروع و تا مراکز عرضه ادامه دارد، همچنین این مقام مسئول در ادامه گفت: دامپزشکی هرسین در خصوص بازرسی از مراکز غیرمجاز کشتار دام تاکنون هیچ کوتاهی نکرده است و مبارزه با کشتار غیر مجاز دام و مرغ زنده در راس کار ناظرین و کارشناسان این اداره قرار دارد.
سوماری در پایان اضافه کرد: محمولههایی که شرایط بهداشتی خود را از دست داده یا تاریخ مصرفشان تمام شده و یا غیرخوراکی باشد، توسط کارشناسان این اداره ضبط میشود.
نظر دهید