دوشنبه 19 خرداد 1404

flag
  • 1402/09/05 - 19:18
  • تعداد بازدید : 211
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حضور دکتر حسین حیدری مدیر کل دامپزشکی به همراه دکتر محمدی معاون اقتصادی استاندار در افتتاحیه کشتارگاه دام شاهو

  به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه کشتارگاه دام شاهو با حضور معاون اقتصادی استاندار کرمانشاه، امام جمعه و فرماندار شهرستان روانسر، مدیر کل و رئیس اداره نظارت اداره کل دامپزشکی استان، روسای ادارات دامپزشکی شهرستان‌های روانسر، پاوه و جوانرود و سایر مدعوین در محل این کشتارگاه افتتاح گردید.
در این مراسم دکتر حیدری مدیرکل دامپزشکی استان به اهمیت تامین غذای سالم برای همشهریان اشاره نمود و گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۱۵۰۰۰ هزار راس دام سبک و ۱۲۰۰ راس دام سنگین در کشتارگاه‌های سنتی منطقه اورامانات تحت نظارت ناظرین شرعی و بهداشتی دامپزشکی ذبح شده است که انتظار می‌رود با افتتاح این کشتارگاه صنعتی، ذبح دام در کشتارگاه‌های سنتی متوقف و دام‌ها در این کشتارگاه صنعتی تحت نظارت ناظرین شرعی و بهداشتی ذبح شوند.
در پایان دکتر حیدری به اهمیت ذبح دام در کشتارگاه‌ها اشاره نمود و گفت: مصرف گوشت حاصل از کشتار‌های غیر مجاز یکی از مهمترین عوامل انتقال بیماری های زئونوز از جمله تب کریمه کنگو و تب مالت می باشد.
 گفتنی است این کشتارگاه با ظرفیت بالغ بر ذبح بهداشتی و شرعی روزانه ۱۵۰ راس دام سبک و ۱۵ راس دام سنگین آماده ارائه خدمت به مردم منطقه اورامانات می‌باشد. 
  • گروه خبری : تبریک و تسلیت
  • کد خبر : 311155
کلمات کلیدی
pubker نوری

pubker نوری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور