دقت و وظیفه شناسی مسئول فنی بهداشتی مستقر در کشتارگاه طیور استان
۳۵۰ قطعه مرغ غیر قابل مصرف انسانی به وزن ۶۵۰ کیلو گرم با هوشیاری مسئول فنی مستقر در کشتارگاه از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر شاهرخ یارویسی معاون سلامت این اداره کل گفت: سلامت غذا نه تنها شامل سالم بودن اولیه غذا است بلکه شامل فراهم نمودن تمامی شرایطی است که مانع از آلودگی های ثانویه یا تغییرات ناشی از فساد غذا در کلیه مراحل زنجیره تولید غذایی باشد.
وی عنوان نمود: از جمله مسئولیت و وظایف متعدد و مهم دامپزشکی، نظارت بهداشتی بر تولید، فرآوری، نگهداری، حمل و نقل و توزیع فرآورده های خام با منشاء دامی می باشد که در این راستا با هشیاری و احساس مسئولیت مسئول فنی و ناظر بهداشتی مستقر در یکی از کشتارگاه های طیور استان در تاریخ یکم اردیبهشت ماه سال جاری تعداد ۳۵۰ قطعه مرغ به وزن ۶۵۰ کیلوگرم پس از بازرسی غیر قابل مصرف جهت مصارف انسانی شناخته و از چرخه خارج گردید.
به شهروندان عزیز توصیه می شود فرآورده های خوراکی با منشأ دامی را به جهت عدم ابتلا به بیماری های مشترک انسان و دام و همچنین مسمومیت های غذایی، از مراکز عرضه معتبر و مورد تایید دامپزشکی تهیه و تامین نمایند.
در پایان معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان بیان نمود: همشهریان عزیز می توانند هرگونه گزارش، انتقاد و شکایت خود را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ با ما در میان بگذارند.
نظر دهید