نظارت کامل دامپزشکی بر گوشت وارداتی از کشور گرجستان
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: تمام مراحل کشتار دام در کشورهای CIS ( جمهوری های مشترک المنافع مستقل شده از شوروی سابق ) مانند گرجستان، ارمنستان و سایر کشورها، چه پیش از کشتار، چه در هنگام و پس از کشتار علاوه بر نظارت کادر دامپزشکی، بهداشتی کشور میزبان، توسط ناظرین بهداشتی و شرعی متشکل از دامپزشک و روحانی ایرانی که در کشتارگاه مستقر هستند، کنترل می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه؛ دکتر امید حاج محمدی روز پنج شنبه با بیان اینکه دام ها پیش از کشتار از نظر بیماری معاینه و سلامت آنها برای ورود به سالن کشتار تایید می شود، افزود: در هنگام کشتار مجددا لاشه ها بررسی شده و لاشه های بیمار حذف می شوند.
به گفته او لاشه های سالم پس از کشتار به مدت 24 ساعت در پیش سرد و در دمای 1 تا 4 درجه سانتی گراد نگهداری شده تا بهPH و دمای مناسب برسد و جمود نعشی لاشه ها صورت پذیرد.
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: خروج از پیش سرد منوط به تایید دامپزشکان کشور میزبان و دامپزشک ناظر ایرانی می باشد و نهایتا لاشه ها قبل از بارگیری با برچسب لیبل گذاری و در لفافه های مخصوص پیچیده شده و در کانتینرهای یخچال دار ویژه حمل گوشت با نصب ترموگراف برای ثبت نوسانات دمایی بارگیری می شوند.
دکتر حاج محمدی تصریح کرد: بنابراین تمام شرایط بهداشتی گوشت سرد گوسفند وارداتی ( که عموم مردم آن را به عنوان گوشت گرم وارداتی می شناسند) مورد تایید سازمان دامپزشکی بوده و مردم بدون هیچ گونه نگرانی می توانند مصرف نمایند.