در راستای حفظ سلامت و بهداشت عمومی شهروندان:
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کرمانشاه از تشدید نظارت بر کشتارگاه های دام و طیور این شهرستان خبر داد
در راستای حفظ سلامت و بهداشت عمومی شهروندان اداره دامپزشکی شهرستان کرمانشاه با همکاری ادارات تعزیرات، مرکز بهداشت و صنعت و معدن اقدام به تشدید نظارت ها بر کشتارگاه های دام و طیور شهرستان نموده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر تورج کرمیان رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کرمانشاه در این خصوص گفت با توجه به جایگاه کشتارگاه در تامین گوشت سالم و بهداشتی برای شهروندان گرامی، لزوم اجرای برنامه مدون در اصلاح ساختار و عملکرد آن ها ضروری می نمود، لذا در این راستا با همکاری سایر ادارات نواقص و مشکلات کشتارگاه های شهرستان به صورت میدانی احصاء و با همفکری در جهت اصلاح آن ها اقدامات موثری در حال اجرا می باشد. رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کرمانشاه ادامه داد با پیگیری مستمر شاهد بهبود کیفیت گوشت های استحصالی خواهیم بود. وی افزود در این راستا جای دارد از مساعی و حمایت های دکتر عزتی معاون تعزیرات، آقای حکیمی بازرس اداره صنعت و معدن و مهندس خدادایان مسؤول بهداشت محیط تشکر نمایم.
دکتر کرمیان به نظارت های بهداشتی از مراکز تولید و عرضه فراورده های خام دامی و کشتارگاه ها و... در این شهرستان اشاره و تاکید کرد: مردم میتوانند هرگونه مشکلات و تخلفات بهداشتی را با شماره تماس 1512 و سامانه پیامکی 100010001512 اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه در میان بگذارند تا رسیدگی به آن در اسرع وقت انجام شود. کرمیان تاکید کرد مبارزه و برخورد با واحد های غیر مجاز کشتار دام را در دستور کار خود داریم و در این راستا با کسی مماشات ندارم زیرا سلامت شهروندان خط قرمز دامپزشکی است.
وی در پایان از شهروندان خواست از خرید گوشت و مواد پروتئینی مورد نیاز خود را از غیرمراکز جداً خودداری کنند و در هنگام خرید گوشت قرمز حتماً به لیبل و مهر نظارتی دامپزشکی و همچنین تاریخ انقضای مندرج در لیبل متصل به لاشه توجه کنند؛ همچنین در مورد گوشت مرغ نیز تاریخ تولید، انقضای و دمای نگهداری فرآورده را مورد توجه قرار دهند.
نظر دهید