• 1397/06/26 - 12:00
  • تعداد بازدید : 72
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های بهداشتی دامپزشکی در ایام محرم

معاون سلامت دامپزشکی استان کرمانشاه با تسلیت ایام ماه محرم و شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) خواستار رعایت نکات بهداشتی در ذبح دام های نذری و تهیه گوشت برای مراسمات شد‌.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه؛ دکتر علیرضا امیری روز یکشنبه گفت: هم استانی ها و خیرین می توانند دام قربانی خود را از میدان های عرضه دام زنده که تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی می باشد، تهیه نمایند.

دکتر امیری در ادامه گفت: ذبح دام در معابر و خیابان ها علاوه بر انتشار بیماری های قابل انتقال از دام به انسان موجب آلودگی زیست محیطی می شود به همین دلیل خیرین می توانند دام های قربانی خود را در نزدیکترین کشتارگاه دام زیر نظر ناظرین بهداشتی و شرعی دامپزشکی ذبح نمایند و یا اگر در منزل اقدام به این سنت نیکو می نمایند می بایست با رعایت کامل مسائل بهداشت فردی و محیطی، اقدام به این کار کرده و در صورت تمایل می توانند از نظارت رایگان بهداشتی دامپزشکی توسط اکیپ های سیار بهره مند شوند.

معاون سلامت اداه کل دامپزشکی توصیه کرد به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری های قابل انتقال از دام به انسان از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، گوشت دام قربانی را 24 ساعت و آلایش خوراکی دام (دل، جگر و قلوه) را 48 ساعت در دمای یخچال (صفر تا چهار درجه سانتی گراد) نگهداری کرده سپس اقدام به مصرف آن نمایید.

وی اضافه کرد سامانه تلفنی چهار رقمی 1512 و سامانه پیامکی 100010001512 اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه، آماده پاسخگویی و ارائه خدمات رایگان به هم استانی ها می باشد.


 
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 119287
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه