• 1402/01/10 - 10:25
  • تعداد بازدید : 151
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تزریق ۱۱ میلیون نوبت سر واکسن دامی رایگان در استان کرمانشاه

   به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر مجید همتی رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی گفت: در سال ۱۴۰۱ حدود۱۱ میلیون نوبت سر انواع واکسن های دامی شامل آبله،ppr، تب برفکی، بروسلوز، هاری، لمپی اسکین و... به صورت کاملاً رایگان در جمعیت دام سبک و سنگین استان تزریق شد که این آمار نسبت به سال قبل (۱۴۰۰) که مجموع واکسن های تزریق شده حدود ۷ میلیون نوبت سر بوده بیش از ۵۰٪ افزایش داشته است.

وی همچنین در خصوص مبارزه با انگل های دامی گفت: در سال گذشته جهت مبارزه با انگل های دامی، بدن یک میلیون و ۲۶۰ هزار راس دام و دو میلیون و ۱۵۰ هزار متر مربع جایگاه دامی در مناطق محروم و کم برخوردار، نوار مرزی و کانون های بیماری سمپاشی شده است.

دکتر همتی با اشاره به اهمیت رصد و پایش به جهت جلوگیری از بیماری های دامی گفت: در خصوص مراقبت و رصد و پایش بیماری‌ها نیز بیش از ۱۰۰ هزار مورد آزمایشهای سرمی و تست های غربالگری بیماری و همچنین ۷ هزار مورد بازدید و معاینه دام جهت تشخیص بیماریهای دامی و مشترک بین انسان و دام انجام شده است.

در پایان رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی گفت: حدود ۳۵ تا ۴۰ ٪ از خدمات ذکرشده در دام های عشایری انجام شده که در فصل زمستان در استان‌های ایلام، خوزستان و لرستان مستقر بوده‌اند و اکیپ‌های عملیاتی به این مناطق اعزام شده‌اند و در نهایت با توجه به واکسیناسیون و مراقبت های انجام شده مشکل خاصی از نظر بیماری های استراتژیک و اولویت‌دار دامی در استان وجود ندارد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 299217
کلمات کلیدی
pubker نوری

pubker نوری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه