هشیاری و وظیفه شناسی مسئول فنی بهداشتی در کشتارگاه طیور کرمانشاه
بیش از200 کیلو گوشت مرغ غیر قابل مصرف انسانی با هشیاری مسئول فنی مستقر در کشتارگاه از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
دکتر شاهرخ یارویسی خبر از مانع شدن مصرف بیش از 200 کیلو گوشت غیر قابل مصرف به چرخه انسانی توسط مسئول فنی مستقر در کشتارگاه داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر شاهرخ یارویسی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: سلامت غذا نه تنها شامل سالم بودن اولیه غذا است بلکه شامل فراهم نمودن شرایطی است که مانع از آلودگی های ثانویه یا تغییرات ناشی از فساد غذا در کلیه مراحل زنجیره تولید غذایی باشد.
وی عنوان نمود: از جمله وظایف متعدد و مهم دامپزشکی ، نظارت بر تولید، فرآوری، نگهداری، حمل و نقل و توزیع فرآورده های خام دامی می باشد که در این راستا با هشیاری و احساس مسئولیت مسئول فنی و ناظر بهداشتی مستقر در یکی از کشتارگاه های طیور استان بیش از 200 کیلوگرم مرغ پس از بازرسی غیر قابل مصرف شناخته و از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان ویژگی های ظاهری گوشت مرغ بهداشتی و سالم آماده طبخ را شامل موارد ذیل معرفی نمود:
– پوست سفید مایل به زرد کمرنگ یا کهربایی، و یکنواخت روی بدن کشیده شده باشد- بدون پارگی تورم ، خونمردگی تغییر رنگ و عاری از پر و ذرات خارجی بوده و همچنین ماهیچه به رنگ سفید و مایل به صورتی و دارای رشد کافی بوده و فاقد هر گونه خونمردگی و تورم و آثار شکستگی اسکلتی باشد و همچنین بایستی فاقد هر گونه بوی غیر طبیعی ، مانند ترشیدگی و یا تعفن باشد.
وی عنوان نمود : ضمن تقدیر از مسئول فنی بهداشتی مستقر در کشتارگاه های دام و طیور استان که بصورت خستگی ناپذیر نظارت بر تولید محصولات استحصالی را عهده دار هستند، از همشهریان محترم تقاضا می کنم گوشت مرغ مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند. زیرا در فصل گرما فعالیت عوامل بیماری زا افزایش می یابد لذا ضروریست مواد خوراکی با منشاء دامی از جمله تخم مرغ گوشت قرمز ماهی و ... از مراکز عرضه معتبر و نگهداری شده در شرایط دمایی مناسب تهیه نمایند.
در پایان دکتر یارویسی عنوان نمود همشهریان محترم می توانند هرگونه پیشنهاد و یا انتقاد خود را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ با ما در میان بگذارند.
نظر دهید