برگزاری دوره آموزشی اصول بهداشتی و بازرسی گوشت در کشتارگاه های طیور
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه های طیور استان با حضور دکتر حسین حیدری مدیر کل ، دکتر شاهرخ یارویسی معاون سلامت ، دکتر رامین سمیعیان رییس اداره نظارت بر بهداشتی عمومی و مواد غذایی، روسای ادارات شهرستان ها و همچنین ناظرین فنی و مسئولین بهداشتی مستقر در کشتارگاه های طیور استان در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان برگزار گردید.
دکتر رامین سیمعیان رییس اداره نظارت بر بهداشتی عمومی و ومواد غذایی با اشاره به اینکه این دوره به صورت ملی همزمان در سازمان دامپزشکی وبه صورت ویدئو کنفرانس برای ادارات دامپزشکی استان ها برگزار شد گفت : هدف از برگزاری این دوره باز آموزی همکاران و ارتقا سطح کیفیت و سلامت گوشت طیور در کشتارگاه می باشد.
وی همچنین عنوان داشت: در ادامه جلسه تذکرات لازم در خصوص رعایت اصول و ضوابط حوزه نظارت بر بهداشت عمومی ، رعایت و ضوابط شرایط بهداشتی کشتارگاه ها ، راهکارهای کنترل و برخورد با موارد مشکوک به بیماری آنفلوانزا فوق حاد پرندگان و دیگر موارد مرتبط با موضوع به همکاران بخش خصوصی و روسای ادارات شهرستان داد شد.
نظر دهید