دقت و وظیفه شناسی مسئول فنی بهداشتی مستقر در کشتارگاه طیور
۱٠۳ قطعه مرغ غیر قابل مصرف انسانی به وزن ۱۴۲ کیلو گرم با هوشیاری مسئول فنی مستقر در کشتارگاه از چرخه مصرف انسانی خارج شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر حسین حیدری مدیر کل دامپزشکی استان گفت: سلامت غذا نه تنها شامل سالم بودن اولیه غذا است بلکه شامل فراهم نمودن تمامی شرایطی است که مانع از آلودگی های ثانویه یا تغییرات ناشی از فساد غذا در کلیه مراحل زنجیره تولید غذایی باشد.
وی عنوان نمود: از جمله مسئولیت و وظایف متعدد و مهم دامپزشکی، نظارت بهداشتی بر تولید، فرآوری، نگهداری، حمل و نقل و توزیع فرآورده های خام با منشاء دامی می باشد که در این راستا با هشیاری و احساس مسئولیت مسئول فنی و ناظر بهداشتی مستقر در یکی از کشتارگاه های طیور استان در تاریخ ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۳ تعداد ۱٠۳ قطعه مرغ به وزن ۱۴۲ کیلوگرم پس از بازرسی غیر قابل مصرف جهت مصارف انسانی شناخته و از چرخه خارج گردید.
در پایان دکتر حیدری بیان داشت : همشهریان عزیز می توانند هرگونه گزارش، انتقاد و شکایت خود را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ با ما در میان بگذارند
نظر دهید