جلسه هماهنگی در خصوص اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی بر فرآورده های خام دامی ویژه ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه ، جلسه هماهنگی در خصوص تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان با حضور مدیر کل ، نماینده ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان ، معاون سلامت ، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی و رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی در دفتر مدیر کل برگزار گردید.
دکتر حسین حیدری مدیر کل دامپزشکی استان در این جلسه با اشاره به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و پیش رو داشتن ایام ماه مبارک رمضان که افزایش فعالیت تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی و همچنین افزایش مصرف شهروندان را در پی دارد بر لزوم تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی در این ایام تاکید نمود و گفت: بازرسین بهداشتی این اداره کل در قالب 33 اکیپ ثابت و سیار در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در سطح کل استان کر مانشاه ساماندهی شده اند.
در این جلسه به منظور حفظ و حراست از سلامت مصرف کنندگان محترم انواع گوشت و فرآورده های خام دامی و ارتقاء سطح بهداشت عمومی جامعه و به منظور ممانعت از فعالیت های افراد متخلف و سود جو در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان بر برنامه ریزی و هماهنگی های بین بخشی ، اطلاع رسانی و تعامل با کلیه دستگاههای ذیربط تاکید شد.
در خاتمه هر یک از روسای شهرستانها تابعه نقطه نظرات خود را در خصوص اجرای هرچه بهتر و دقیق تر طرح بیان نمودند .
لازم به ذکر است با توجه به دستورالعمل ارسالی سازمان دامپزشکی کشور این طرح از تاریخ 1401/12/13 لغایت 1401/02/5با حضور بازرسین دامپزشکی و سایر ادارات از جمله گردشگری و سازمان صمت در قالب گشت مشترک در جهت بازدید از رستوران ها ، هتل ها ، چلوکبابی ها و ... اجرا خواهد شد.
نظر دهید