نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی همچنان ادامه دارد...
گزارش عملکرد اداره دامپزشکی شهرستان سنقر و کلیایی در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه محمد ایمانی سنجر رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سنقر و کلیایی گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان از ۱۳ اسفند ماه سال گذشته آغاز در ۵ اردیبهشت ماه سال جاری خاتمه یافت.
ایمانی سنجر با ارائه گزارشی از عملکرد اداره دامپزشکی شهرستان سنقر و کلیایی در این طرح گفت: از ابتدای شروع طرح تا تاریخ ۵ اردیبهشت ماه تعداد ۷۲۸ راس دام سبک و تعداد ۳۳۱ راس دام سنگین در کشتارگاه دام شهرستان تحت نظارت ناظرین شرعی و بهداشتی مستقر در کشتارگاه ذبح و از این تعداد مقدار ۶۳۵ کیلوگرم گوشت و آلایش های دام به دلیل عدم انطباق با شرایط بهداشتی سازمان دامپزشکی توسط بازرسین مستقر در کشتارگاه ها ضبط و به طریق کاملا بهداشتی امحاء گردید.
رئیس دامپزشکی شهرستان با اشاره به برنامه ریزی انجام گرفته برای ایام پایانی سال ۱۴۰۱ و روزهای تعطیل عید نوروز ۱۴۰۲ گفت: تمامی کشتارگاه های دام و طیور با برنامه ریزی انجام گرفته در ایام ذکر شده فعال و از ۱۳ اسفند ماه سال گذشته تا ۵ اردیبهشت ماه سال جاری تعداد ۸۰ هزار و ۶۰۹ قطعه طیور تحت نظارت بهداشتی و شرعی بازرسین دامپزشکی استان ذبح که تعداد ۸۱۶ قطعه طیور به دلیل بیماری و عدم انطباق با شرایط بهداشتی سازمان دامپزشکی از چرخه مصرف خارج و امحاء گردید.
وی با اشاره به مراکز تولید توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی گفت: تعداد ۸۷۹ بازدید توسط ناظرین بهداشتی دامپزشکی در قالب اکیپ های بازرسی در دو شفیت کاری صبح و عصر از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب با همکاری بازرسین جهاد کشاورزی، مرکز بهداشت،میراث فرهنگی و... از تمامی مراکز عرضه فرآورده های خام دامی صورت گرفته است که در مجموع به تعداد ۸ مورد غیر بهداشتی تذکرات لازم داده شد و مقدار ۶۸ کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی امحاء گردید.
نظر دهید