رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سرپل ذهاب گفت:
ضبط و امحاء دو لاشه گوسفند در کشتارگاه شهرستان سرپل ذهاب
طی سه ماه نخست سال جاری بیش از 370 کیلوگرم گوشت و فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی، به طریق کاملا بهداشتی امحاء گردید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر حمید کریمی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سرپل ذهاب گفت: نظارت بر استحصال گوشت در کشتارگاه ها از وظایف سازمان دامپزشکی کشور می باشد و معاینه قبل از کشتار دام یکی از مهم ترین مراحل تشخیص بیماری های مشترک بین انسان و دام است. لذا دام هایی که خارج از این چرخه و بدون نظارت دامپزشکی ذبح می شوند به هیچ وجه مورد تأیید این اداره نبوده و نمی باشند ، بنابراین قابلیت مصرف انسانی نداشته و می بایست از چرخه مصرف خارج شوند.
کریمی در ادامه تصریح کرد: در روزهای اخیر دو لاشه گوسفند به دلیل وجود انگل سارکوسیست در کشتارگاه دام این شهرستان با حضور کارشناسان دامپزشکی و با همکاری شهرداری سرپل ذهاب ضبط و بصورت کاملا بهداشتی امحاء گردید.
رییس اداره دامپزشکی شهرستان سرپل ذهاب عنوان نمود: طی سه ماه گذشته کارشناسان این اداره کل با همکاری شبکه بهداشت و درمان، نیروی انتظامی و شهرداری شهرستان سرپل ذهاب بیش از 370 کیلو گرم گوشت و فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی را ضبط و به طریق کاملا بهداشتی امحاء نمودند.
وی خاطر نشان کرد: در همین مدت تعداد ۴ راس گوسفند و ۶۱۹ کیلوگرم آلایش غیر بهداشتی در کشتارگاه توسط ناظر بهداشتی به دلیل بیماری ضبط و به طریق کاملا بهداشتی امحاء گردید.
کریمی در پایان گفت: از همشهریان تقاضا میکنم گوشت مصرفی خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه و از خرید گوشت دامهای کشتار خیابانی و غیرمجاز به جد خودداری نمایند.
و موارد تخلف مشاهده شده را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ با ما در میان بگذارند.
نظر دهید