• 1398/05/14 - 10:38
  • تعداد بازدید : 972
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازدید فرماندار محترم شهرستان سرپل ذهاب از اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه

صبح روز یکشنبه مورخ 98/5/13دکتر امید حاج محمدی مدیر کل دامپزشکی استان به اتفاق جمعی از مسئولین اداره کل دامپزشکی استان با جناب آقای مهندس جمالی نیا فرماندار محترم سرپل ذهاب در دفتر مدیر کل دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه فرماندار سرپل ذهاب طی این نشست ضمن اظهار رضایت از عملکرد اداره دامپزشکی، از زحمات دامپزشکی که نقش اساسی در پیشگیری و کنترل بیماری ها و بهداشت سلامت جامعه دارند قدردانی نمود و آمادگی خود را برای همکاری و حمایت همه جانبه از دامپزشکی، در راستای پیشبرد اهداف بهداشتی را اعلام داشتند.

مدیر کل دامپزشکی استان ضمن تقدیر از پشتیبانی فرمانداری سرپل ذهاب از این اداره، در راستای ارائه خدمات هرچه بیشتر به تولیدکنندگان و شهروندانی که از خدمات دامپزشکی استفاده می کنند، به تشریح برنامه های این اداره کل در شهرستان سرپل ذهاب پرداخت.

وی گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص رفع نواقص کشتارگاه دام در شهرستان سرپل ذهاب ارائه نمود و افزود: اکثر مشکلات و نواقص مربوط به کشتارگاه با همت و همکاری فرمانداری رفع گردیده و در راستای تضمین سلامت شهروندان و جلوگیری از شیوع بیماری تب کشنده کریمه کنگو، کشتارگاه  این شهرستان به سالن پیش سرد مجهز شده است.

در ادامه دکتر حاج محمدی خاطر نشان کرد: در اجرای این طرح، لاشه‌های استحصالی و آلایش‌های خوراکی دام (دل، جگر و…) در سالن پیش سرد کشتارگاه در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری و سپس با خودروهای سردخانه دار به مراکز عرضه حمل می‌شود.

در این نشست مهندس جمالی نیا با بیان اینکه دامداری در سرپل ذهاب سابقه‌ای طولانی دارد و حتی شغل اصلی و منبع درآمد عده زیادی از مردم این شهرستان  را تشکیل می‌دهد و این در حالی است که سرپل ذهاب  بیش از 85 هزارنفر جمعیت و 48کیلومترمرز مشترک با کشورعراق دارد، ضمنا ایشان افزودند: حجم فعالیت های دامپزشکی از جمله مایه کوبی دام ها و جلوگیری از وقوع بیماری مشترک بین انسان و دام نیاز به اعتبارات دو چندان داشته که انشالله در سال جاری با توجه ویژه این مهم تحقق خواهد یافت.

وی با اشاره به  وظایف دامپزشکی و خدمت رسانی در دور افتاده ترین مناطق محروم  گفت : کارکنان دامپزشکی با تمام تلاش و توان کار خدمت به قشر زحمتکش و تولید کنندگان را در تمامی ساعات شبانه روز به نحو احسن انجام می دهند و فرمانداری سرپل ذهاب نیز همواره حامی این حوزه بوده است.

گفتنی است شهرستان سرپل ذهاب با جمعیت بالغ بر 90 هزار نفر، دارای 200 هزار راس دام سبک، 4500 راس دام سنگین، پنج واحد فعال پرورش ماهی، یک واحد مزرعه مرغ تخمگذار، چهار مرغداری گوشتی و یک واحد پرورش در قفس ماهیان خاویاری در سطح شهرستان می باشد.

 

 

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شهرستان سرپل ذهاب,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 135592
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید