از ابتدای خرداد امسال تاکنون ۷ واحد عرضه کننده فرآورده خام دامی در شهرستان کرمانشاه به علت بی توجهی به موازین بهداشتی پلمب شدند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر تورج کرمیان رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کرمانشاه گفت: کارشناسان دامپزشکی کرمانشاه نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، بسته بندی، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی (کشتارگاه ها، کارخانجات، سردخانهها، رستوران ها، قصابیها و...) را بصورت ویژه در دستور کار قرار دادند.
دکتر کرمیان افزود : در خرداد امسال بیش از ۱۴۰۰ مورد بازدید از مراکز فوق انجام و در این راستا بیش از ۳۱۰ کیلوگرم گوشت و آلایش غیرقابل مصرف از سطح مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی جمع آوری شد.
وی از شهروندان خواست گوشت و مرغ مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند و موارد تخلف را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ اطلاع دهند.
نظر دهید