• 1398/05/15 - 08:42
  • تعداد بازدید : 505
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه هماهنگی در خصوص عرضه و ذبح دام بهداشتی به مناسبت عید سعید قربان

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان جوانرود گفت: ساماندهی میادین عرضه دام زنده برای عید قربان از جمله ضروریات است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر احمد امیری رئیس اداره دامپزشکی شهرستان جوانرود اظهار کرد: با توجه به اهمیت نظارت بر ذبح دام ویژه عید سعید قربان توسط اداره دامپزشکی و تایید سلامت دام کشتاری و توجه دیگر ارگان های ذیربط و اعضاء مرتبط با کشتار و توزیع گوشت و فرآورده ها و به منظور رعایت و حمایت از بهداشت و سلامت شهروندان و جلوگیری از وقوع بیماری تب خونریزی دهنه کریمه کنگو، جلسه ای با میزبانی اداره بهداشت با حضور کارشناسان اداره بهداشت و دامپزشکی با محوریت آشنایی با بیماری های قابل انتقال دام به انسان در دفتر سرپرست مرکز بهداشت برگزار شد.

این مقام مسئول تصریح کرد: دراین جلسه برلزوم استمرار اقدامات تیم مشترک این دو اداره درجهت تشدید نظارت برذبح غیر بهداشتی درسطح شهرستان و همچنین تداوم اطلاع رسانی درخصوص علائم،  راههای انتقال و راههای پیشگیری ازبیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو  و ... موارد ذیل تاکید گردید.

  • گوشت تازه به مدت 24 ساعت و سایر امعا و احشا(دل و جگر و...) به مدت ۴۸ساعت در دمای معمولی یخچال( ۰ تا ۴ درجه)نگهداری شود.
  • خود داری از ذبح دام در منزل یا معابر
  • استفاده از وسایل ایمنی فردی شامل کلاه ، عینک، ماسک، روپوش، چکمه، دستکش لاستیکی درموقع تماس با دام و ذبح دام بخصوص برای سلاخان و قصابی ها
  • تعویض لباس پس از تماس با دام و بعداز خروج ازمحل نگهداری دام
  • افراد در هنگام تماس با دام خود را از گزش کنه محافظت کنند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان جوانرود
  • کد خبر : 135635
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید