نظارت های مستمر بر واحدهای عرضه کننده فرآوردههای خام دامی در شهرستان پاوه

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر ناصح کیخسروی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان پاوه اظهار داشت: در راستای تامین سلامت و بهداشت شهروندان و همچنین مصوبات کارگروه تنظیم بازار، گشت مشترکی با حضور ادارات تعزیرات حکومتی، صمت، دامپزشکی، اتاق اصناف و شبکه بهداشت و درمان از واحدهای عرضه فراوردههای خام دامی صورت گرفت.
وی تصریح کرد: : بر اساس نظارتهای انجامشده و مشاهده موارد غیر بهداشتی،از ۳ واحد عرضه به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی ۱۱ کیلوگرم گوشت و مرغ کشف، ضبط و امحا گردید و در خصوص رعایت مسائل بهداشتی به واحد های مربوطه تذکرو اخطار داده شد.
کیخسروی در پایان خاطر نشان کرد: در این شهرستان مراکز عرضه فرآورده های خام دامی (شامل مرغ، ماهی، تخم مرغ و گوشت قرمز) و رستوران ها بطور منظم و دوره ای مورد بازدید کارشناسان این اداره قرار می گیرند و با متخلفان از موازین بهداشتی به شدت برخورد می شود.
نظر دهید