مشخصات گوشت مرغ ( تازه- منجمد) سالم و بهداشتی
· پوست به طور یکنواخت روی بدن کشیده و عاری از هر گونه پارگی یا تورم ، خونمردگی ، تغییر رنگ و خراش باشد.
· کاملاً تمیز ، عاری از ذرات خارجی و پرکنی آن به طور کامل انجام گرفته باشد.
· هیچگونه بوی غیر طبیعی مانند بوی ترشیدگی یا تعفن از آن به مشام نرسد.
· عضلات دارای سفتی و قوام طبیعی و چربی ها به رنگ زرد روشن یکنواخت و بدون هر گونه بوی غیر طبیعی باشد.
· محتویات داخل شکم آن به طور کامل تخلیه شده باشد.
· گوشت مرغ تازه را می توان در دمای برودت یخچال (صفر تا ۴ درجه سانتیگراد) سه روز نگهداری نمود.
مشخصات مرغ منجمد سالم و بهداشتی
مرغ منجمد می بایست ویژگی های ذیل را دارا باشد:
· مرغی که به صورت منجمد عرضه می شود باید به صورت منجمد به دست مصرف کننده برسد.
· گوشت مرغ منجمد، پس از رفع انجماد باید سختی و قوام طبیعی خود را حفظ کرده و سطح آن لیز و لزج نباشد.
· داخل بسته بندی مرغ منجمد باید فاقد مواد خارجی، خونابه یا آب منجمد شده باشد.
· مرغ منجمد باید عاری از آثار سوختگی ناشی از انجماد ( لکه هایی با رنگ سفید گچی تا خاکستری ) و یا قارچ زدگی ( لکه های رنگی ناشی از رشد قارچ ) باشد.
· مرغ منجمد باید در کیسه های پلاستیکی سالم، بدون عیب و پارگی و دارای نشانه گذاری مربوطه بوده و ( از جمله تاریخ تولید و انقضاء مجوز سازمان دامپزشکی ، شرایط نگهداری و … ) به صورت خوانا و به زبان فارسی عرضه شود.
· گوشت مرع منجمد(بسته بندی معمولی) را می توان در دمای برودت فریزر (۱۸- درجه سانتیگراد ) یکسال نگهداری نمود.
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی Blue difficult to see تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت