• 1401/09/19 - 12:06
  • تعداد بازدید : 131
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دوره آموزشی اصول بهداشتی و بازرسی گوشت در کشتارگاه های طیور

      به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه های طیور استان با حضور دکتر حسین حیدری مدیر کل ، دکتر شاهرخ یارویسی معاون سلامت ، دکتر رامین سمیعیان رییس اداره نظارت بر بهداشتی عمومی و مواد غذایی،  روسای ادارات شهرستان ها و همچنین ناظرین فنی و مسئولین بهداشتی مستقر در کشتارگاه های طیور استان در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان برگزار گردید.

دکتر رامین سیمعیان رییس اداره نظارت بر بهداشتی عمومی و ومواد غذایی با اشاره به اینکه این دوره به صورت ملی همزمان در سازمان دامپزشکی وبه صورت ویدئو کنفرانس برای ادارات دامپزشکی استان ها برگزار شد گفت : هدف از برگزاری این دوره باز آموزی همکاران و ارتقا سطح کیفیت و سلامت گوشت طیور در کشتارگاه می باشد.
وی همچنین عنوان داشت: در ادامه جلسه تذکرات لازم در خصوص رعایت اصول و ضوابط حوزه نظارت بر بهداشت عمومی ، رعایت و ضوابط شرایط بهداشتی کشتارگاه ها ، راهکارهای کنترل و برخورد با موارد مشکوک به بیماری آنفلوانزا فوق حاد پرندگان و دیگر موارد مرتبط با موضوع به همکاران بخش خصوصی و روسای ادارات شهرستان داد شد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 295291
کلمات کلیدی
pubker نوری

pubker نوری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه