• 1398/07/26 - 08:36
  • تعداد بازدید : 576
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
بازدید رئیس سازمان دامپزشکی کشور از کشتارگاه صنعنی بیستون

لزوم مدیریت جدی قیمت ها/اطمینان مصرف کننده از حلیت و سلامت گوشت/اهمیت آگاهی مردم از رهنمودهای علما و همچنین مخاطرات مصرف گوشت کشتارهای غیرمجاز

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر امید حاج محمدی مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور دکتر رفیعی پور رئیس محترم سازمان دامپزشکی کشور محیط کشتارگاه بیستون را یک محیط آرام ارزیابی کرد و وضعیت بهداشتی آنرا قابل قبول خواند وی افزود مصوبات و دستورالعمل های دامپزشکی در این کشتارگاه مورد توجه قرار می گیرد و نظارت های شرعی و بهداشتی ما بطور مستمر و جدی در حال انجام است. مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه ضمن اعلام رضایت از وضعیت بهداشتی کشتارگاه صنعتی بیستون افزود دامپزشکی کرمانشاه در طول هفته به صورت مستمر از کشتارگاه ها با اکیپ نظارتی بازدید می کند.

مدیرکل دامپزشکی خاطر نشان کرد موضوع واگزاری این کشتارگاه به بخش خصوصی در زمان شروع بالارفتن قیمت ها مطرح شد با این دید و تصور که با حذف واسطه ها و دلالان می توان قیمت ها را کنترل کرد اما این موضوع می تواند قدرت نظارتی دامپزشکی را تحت الشعاع قرار دهد

دکتر علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور کشتارگاه بیستون جز را محدود مواردی دانست که شهرداری کاملاً فعال و پای کار است و وضعیت تجهیزات و سالن کشتارگاه را مناسب ارزیابی کرد وی افزود مشخص است برای این مجموعه دلسوزی و کار شده است

رفیعی پور گفت بعد از تغییرات قیمت ارز و بالا رفتن قیمت ها حجم کشتار ها کم شده است اما قطعاً شرایط عوض خواهد شد. رفیعی پور افزود حبابی از قیمت ایجاد شده که متاسفانه قیمت ها واقعی نیست این موضوع بایستی بطور جدی مدیریت شود و برای برون رفت از این مشکل می بایست اتحادیه ها و دامدارن و تمام افراد ذینفع مداخله کنند به طوری که دام با قیمت واقعی از دامدار خریداری، با قیمت واقعی کشتار و با قیمت واقعی بدست مصرف کننده برسد؛ امیدوارم با چنین مدیریتی در آینده نچندان دور و با سرازیر شدن دام ها به سمت کشتار گاه و کاهش یکباره قیمت ها دامداران عزیز متضرر نشوند. این مقام مسؤول تاکید کرد نیاز است که قصابان، دامداران و چوبدان توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور عنوان کرد کشتارگاه ها جز معدود فضاهایی هستند که هم به تولید کننده خدمت می کند و هم به مصرف کننده، چرا که تولید کننده و دامدار نگران دام خود نیست و زمانی که دام به سن و رشد کشتار می رسد به راحتی می تواند به کشتارگاه مراجعه کند و همچنین مصرف کننده نیز دغدغه ای از بابت تهیه گوشت سالم و بهداشتی ندارد و با اطمینان خاطر می تواند گوشت مورد نیاز خود را که به تایید دامپزشکی رسیده است با اطمینان خاطر از حلیت و سلامت آن تهیه کند

دکتر رفیعی پور در خصوص مدیریت و کنترل کشتارهای غیر مجاز بر اهمیت آگاهی مردم از رهنمودهای علما و همچنین مخاطرات مصرف گوشت دام های ذبح شده در خارج از سیستم کشتارگاه تاکید و افزود اهمیت دارد مردم از  این پیام ها و هشدار ها آگاه باشند و این موضوع نیازمند اطلاع رسانی و فرهنگ سازی است وی خاطر نشان کرد در این شرایط وظیفه داریم سراغ مردم برویم و آنها را از عواقب کشتار غیر مجاز آگاه کنیم، باید پرسید که صدا و سیما چه برنامه هایی را در این خصوص تهیه کرده است؟ آیا از مشکلات خانواده هایی که عزیزان آنها مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو بوده است گزارشی تهیه شده؟

رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود برای حل معضل کشتارهای غیر مجاز دو الگو وجود دارد 1) جریمه و تنبیه برای خاطی و 2) تشویق و آگاه سازی مردم در جهت مصرف فراورده‌های مورد تایید دامپزشکی که در این راستا بایستی شرایط بهداشتی و شرعی کشتارگاه های ما به مردم عزیز اطلاع رسانی شود که نتیجه چنین اطلاع رسانی هایی مطمئناً تغییر الگوی مصرف خانواده ها خواهد بود

 

 

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 245072
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه