چاپ
ارسال به دوست

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ثلاث باباجانی خبر داد:

نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی از مهمترین وظایف دامپزشکی است

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ثلاث باباجانی گفت: بازدید از مراکز تولید، توزیع، عرضه و نگهداری فرآورده های خام دامی در شهرستان ثلاث باباجانی صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر اشکان مرادی سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ثلاث باباجانی گفت: در راستای تحقق اهداف  نظارتی دامپزشکی و به منظور برخورد قاطع با هر گونه تخلف بهداشتی در امر عرضه فرآورده های خام دامی، بازدید و نظارت از مراکز تولید و عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی از جمله (قصابی ها، رستوران ها ، کبابی ها و مرغ فروشی ها ) که  یکی از وظایف اصلی و حاکمیتی دامپزشکی محسوب می شود که موجب بهداشت موادغذایی، افزایش بهداشت عمومی جامعه و عرضه محصول سالم به مصرف کنندگان خواهد شد، صورت گرفت.

وی خاطر نشان شد: نقش پروتئین به ویژه پروتئین حیوانی در تغذیه انسان مهم بوده و بسیاری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام نیز از همین طریق منتقل می شود، لذا کنترل بهداشتی فرآورده های خام دامی راه اصولی مبارزه با بیماری های مشترک در انسان ذکر می شود.

مرادی در ادامه تصریح کرد: با توجه به اهمیت پیشگیری از انتقال بیماریها به انسان از طریق تماس با دام و فرآورده های خام دامی آن، به ویژه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، رعایت اصول بهداشتی در ذبح، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و در این راستا آموزش چهره به چهره و ارائه نکات و توصیه های بهداشتی و چگونگی مقابله با بیماری های مشترک از جمله تب کریمه کنگو و تب مالت به صاحبان مراکز عرضه فوق صورت گرفت.

این مقام مسئول در پایان خاطر نشان کرد:  شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در حوزه فرآورده‌های خام دامی از قبیل عرضه گوشت قرمز بدون مهر و یا لیبل دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده بدون لیبل و مشخصات، عرضه مرغ قطعه‌بندی شده بدون هویت، حمل و نقل و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز با خودرو‌های فاقد سردخانه و عرضه فرآورده‌های بسته‌بندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید و انقضاء و … مراتب را به شماره  تلفن ۱۵۱۲ یا سامانه پیامکی 100010001512 گزارش دهند.

 

 

 

 

  • کد خبر: ١٣٣٣١١/
  • ١٠:٤٠ - 1398/03/19/
  • تعداد بازدید: 104

خروج