• 1398/05/08 - 09:44
  • تعداد بازدید : 1158
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دوره آموزشی توجیهی آشنایی با بیماری های مشترک در کشتارگاه بیستون

جلسه توجیهی و آموزشی ویژه سلاخان و پرسنل کشتارگاه بیستون با تاکید بر آشنایی با بیماری های مشترک در محل کشتارگاه برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر حیات سوماری رئیس اداره دامپزشکی شهرستان هرسین، مهمترین راه پیشگیری از ابتلا به بیماری ها را رعایت مسائل بهداشتی عنوان و بر عدم استقاده از گوشت گرم و تازه بلافاصله پس از ذبح دام و همچنین بر دفن بهداشتی دام های بیمار و تلف شده تاکید کرد.

سوماری در راستای فعالیت‌های آموزشی- ترویجی و به جهت افزایش سطح آگاهی در خصوص بیماری‌های مشترک بین انسان و دام به ویژه تب مالت و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، همچنین بهداشت انواع فرآورده های خام دامی نظیر شیر و گوشت، اقدام به برگزاری یک دوره کلاس آموزشی- ترویجی با حضورسلاخان و  پرسنل کشتارگاه در محل کشتارگاه با حضور آقای گنجواری به عنوان آموزش دهنده در محل کشتارگاه نمود.

این مقام مسئول به اهمیت بحث آموزش در جهت پیشگیری از بیماریهای مشترک اشاره کرد و یادآور شد: آموزش عشایر و روستاییان دامدار نقش بسزایی در کنترل بیماری های مشترک بین انسان و دام داشته و با توجه به نقش مهم و خطیر مجموعه دامپزشکی دربهداشت و امنیت غذایی جامعه ، تمام تلاش خود را برای ارتقای سطح سلامت جامعه و افزایش آگاهی عمومی افراد به کار خواهدگرفت.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان هرسین در پایان از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در عرضه مواد غذایی با منشا دامی با تلفن 1512 ' سامانه ارتباط مردمی دامپزشکی  و سامانه پیامکی 100010001512 در سراسر استان تماس حاصل کنند.

در پایان ضمن تشکر و قدردانی از زحمات پرسنل کشتارگاه، افراد حاضر در جلسه آموزشی به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و به سوالات مطرح شده در خصوص مسائل بهداشتی و دامپزشکی پاسخ داده شد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان هرسین
  • کد خبر : 135296
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید