برگزای کلاس کنترل بهداشتی خوراک دام در مراحل تهیه،تولید و توزیع
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دوره آموزشی کنترل بهداشتی خوراک دام در مراحل تهیه،تولید و توزیع استان با حضور دکتر شاهرخ یارویسی معاون سلامت ، دکتر رامین سمیعیان رییس اداره نظارت بر بهداشتی عمومی و مواد غذایی و مسئولین فنی-بهداشتی کارخانجات خوراک دام ،طیور و آبزیان استان در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار گردید, هدف از برگزاری این دوره باز آموزی همکاران و مباحثی درخصوص ممیزی و بازرسی بهداشتی کارخانه های خوراک دام، دستورالعمل های فنی و بهداشتی مرتبط و شیوه نامه نظارت بر این صنایع بود.
دکتر سمیعیان گفت : دراین دوره نکاتی در خصوص برنامه های اداره کل دامپزشکی استان در مباحث نظارتی و لزوم به روز بودن مسئولین فنی-بهداشتی کارخانجات و اطلاع از آخرین دستوالعمل های مربوطه گردید.
رییس اداره نظارت بر بهداشتی عمومی و ومواد غذایی با اشاره به اینکه این دوره به صورت ملی همزمان در سازمان دامپزشکی وبه صورت ویدئو کنفرانس برای ادارات دامپزشکی استان ها برگزار شد گفت : در این کلاس آموزشی توضیحاتی درباره اجرای ضوابط GMP، شرایط صدور پروانه ساخت برای تمام محصولات تولیدی در کارخانه های تولید خوراک، لزوم ضبط و معدوم سازی محموله های فاقد هویت مشخص و فاقد پروانه تولید اعم از مواد اولیه وارداتی یا داخلی، شیوه نمونه برداری صحیح علمی، شرایط حمل مواد اولیه و خوراک آماده و انبارکردن آن ها توسط مدرسین ارائه گردید.
نظر دهید