توصیههای بهداشتی دامپزشکی کرمانشاه در مورد خرید و نگهداری ماهی قرمز
مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان دامپزشکی کرمانشاه به بیان توصیههای بهداشتی در خصوص خرید و نگهداری ماهی قرمز پرداخت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر پگاه رستمی مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان دامپزشکی استان گفت: با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و آغاز فروش ماهیان قرمز شب عید ضمن خودداری از خرید ماهی از دست فروشان و دوره گردان به دلیل نگهداری این آبزیان در شرایط بهداشتی نامناسب، از شهروندان تقاضا میشود تا ماهی قرمز را از مراکز مجاز تهیه نمایند.
دکتر رستمی توجه به توصیه های بهداشتی در خرید ماهی قرمز را لازم دانست و افزود: ماهی قرمز از مراکز عرضه مجاز تهیه شود و از خرید ماهی از دست فروشان و دوره گردها اکیداً خودداری شود.مراکز عرضه مجاز شامل واحدهای صنفی عرضه ماهیان زینتی و اماکن تعیین شده توسط شهرداری ها با هماهنگی اداره دامپزشکی می باشند، در هنگام خرید، از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی و آب حمل خودداری شود.
حتی الامکان از ظروف یکبار مصرف جهت حمل و جابجایی ماهی به منزل استفاده شود.
از خرید ماهیان بیمار و بی حال با علائم شنای غیر فعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر روی پوست بدن خودداری شود.
مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان در پایان یادآور شد : پس از انتقال به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام نموده و ماهی ها به ظروف از قبل آماده شده منتقل شوند و در پایان نوروز ماهی ها را در رودخانه ها و یا نهرها رها نکرده و در محل های تعیین شده توسط شهرداری رهاسازی شود.
نظر دهید