مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه خبر داد:
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان در استان کرمانشاه اجرا میشود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر حسین حیدری مدیر کل دامپزشکی استان با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی و شرعی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی با هدف ارتقای بهداشت عمومی گفت: این طرح به مدت ۲ ماه شامل 15 گروه ثابت و 17 گروه سیار در استان کرمانشاه اجرا میشود.
مدیر کل دامپزشکی استان تصریح کرد: در راستای اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، اداره دامپزشکی کرمانشاه جهت بازدید و نظارت های روزانه دقیق و مستمر از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، کشتارگاه ،رستورانها، فروشگاههای زنجیره ای و مراکز بسته بندی، اقدام به تشکیل 17 اکیپ سیار و 15 اکیپ ثابت نظارتی، بهداشتی نموده است.
حیدری در ادامه اظهار داشت: در راستای طرح تشدید نظارت بهداشتی و شرعی در هفته اول اجرای این طرح در اسفند ماه سال گذشته با تلاش کارشناسان اداره دامپزشکی استان حدود 25هزار و 70 کیلوگرم فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی از مراکز عرضه ضبط و معدوم گردید.
وی گفت: فرآوردههای خام دامی معدوم شده در عملیات بازرسی و نظارت در سطح کشتارگاهها و سطح شهر جمع آوری و معدوم شده اند.
این مقام مسئول با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی، از کلیه شهروندان در خواست نمود، فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تهیه و از خرید گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی،گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی بستهبندی شده با برچسب مخدوش خودداری کرده و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.
مدیر کل دامپزشکی استان در پایان تصریح کرد: همشهریان عزیز در صورت مشاهدهی هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز شهرستان با شماره تلفن ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی 100010001512تماس بگیرند تا پیگیری لازم از سوی کارشناسان دامپزشکی بعمل آید.
نظر دهید