• 1401/08/03 - 14:22
  • تعداد بازدید : 239
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری جلسه کمیسیون کالای قاچاق در اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه، دکتر حسین حیدری مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق دام زنده استان در روز دوشنبه 2 آبان ماه سال جاری راس ساعت 10 صبح در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی  استان با حضور نمایندگانی از ادارات : دبیرخانه کمیسیون  کالای قاچاق ،معاون دادستانی کرمانشاه، یگان های نظامی و انتظامی ، جهاد کشاورزی ، تعزیرات حکومتی، امور عشایری ، دستگاه های نظارتی و سایر دستگاههای عضو با موضوع کوچ عشایر، قاچاق دام و ادامه طرح هویت گذاری دام ها تشکیل گردید.
در ابتدای جلسه پس از پخش آیاتی چند از کلام الله مجید، دکتر حسین حیدری مدیرکل دامپزشکی استان ضمن خیر مقدم و خوشامدگویی به مدعوین و اعضای کارگروه ، بر تعامل سازنده دستگاه ها در زمینه، پیشگیری و برخورد با قاچاق دام تاکید و ضمن ارائه گزارشی از مصوبات آخرین جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق دام، بخشی از اقدامات انجام گرفته از سوی ادارات مربوطه ارائه شد.
 
 سپس دستور کار جلسه با موضوع کوچ پاییزه دام عشایر آغاز ، و با عنایت به اینکه بعضی شهرستانهای مرزی استان محل قشلاق دامداران درون کوچ می باشند به جهت ممانعت از فعالیت افراد سود جو تحت عنوان دامدار، عشایر، یا کوچ رو و تسهیل در امورات کوچ و همچنین جلوگیری از قاچاق دام به خارج از مرز، مصوباتی به تایید رسید. همچنین دراین راستا بر ایجاد بانک اطلاعاتی منسجم توسط اداره امور عشایری تاکید گردید 
در این جلسه مهندس بابلی نماینده کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان برآورد اطلاعات کاملی از تعداد خانوار عشایر کوچ رو به همراه شهرستان مقصد وتعداد دقیق دام های آنها را از اداره امور عشایری خواستار شدند و اداره امور عشایری موظف شد که این آمار را ظرف مدت 24 ساعت قبل از کوچ به کمیسیون و یگان های مرزی اعلام نماید .
 
در ادامه جلسه طرح هویت گذاری دام ها ، چالش ها و موانع موجود در اجرا مورد بررسی قرار گرفت و نماینده جهاد کشاورزی علت کندی پیشرفت طرح را عدم استقبال دامداران بیان نمودند. به همین منظور از جهاد کشاورزی خواسته شد که با حضور پررنگ تر در شهرستان ها و استفاده از ظرفیت های بالقوه بخشداری ها و دهیاری های تابعه نسبت به اطلاع رسانی و تشویق دامداران برای هویت گذاری دام ها اقدام نماید. در همین زمینه صندوق بیمه محصولات بانک کشاورزی استان آمادگی تیم های پلاک کوبی خود برای حمایت از طرح اعلام نمود.
 
به دلیل اولویت اول استان مبنی بر خرید و عرضه صادرات دام تولید کننده داخل استان و حمایت از تولید در استان  مصوب گردید لیست صادر کنندگان دام جهت راستی آزمایی مبنی بر اینکه از کدام دامداری عشایر صادر شده با ذکر پلاک  از جهاد کشاورزی و امور عشایری استعلام اخذ گردد.و در صورتی که صادر کنندگان با اولویت خرید دام از دامداران روستایان و عشایر اقدام نکرده باشند برابر مقررات از ادامه فعالیت آن ها جلوگیری به عمل آید.
از دیگر مصوبات این جلسه افرادی که دارای سابقه تخلفات و جرایم تعزیرات و دادسرایی می باشند از چرخه صادرات حذف گردند.
 
همچنین مقرر گردید کما فی السابق اداره امور عشایری به جهت ساماندهی جابه جایی دام عشایر لیست تمام عشایر و محل اسکان آن ها تعداد دام سبک ( گوسفند بره بزغاله ) را به دامپزشکی جهت اقدامات قرنطینه ای، بهداشتی، حمل و نقل و پلاک کوبی معرفی کند.
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 291664
کلمات کلیدی
pubker نوری

pubker نوری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه