اقدامات انجام شده طی یکسال گذشته اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر ابراهیمی با تعریف فناوری اطلاعات و نقش آن در سازمان به برخی از اقدامات شاخص این حوزه در دامپزشکی استان اشاره کرد.
وی گفت: میتوان فناوری اطلاعات را بهرهگیری از اطلاعات در سازمانها که شامل تولید، تبدیل، پردازش، حفاظت، نگهداری، توزیع، ایمن سازی و بازیابی اطلاعات است از طریق فناوریهایی دانست که فرد را در ضبط، ذخیرهسازی، پردازش، بازیابی و دریافت اطلاعات یاری میکنند. امروزه فناوری اطلاعات نقش نافذتری نسبت به گذشته دارد و موجب دگرگونی روشهای انجام کار شده و تغییرات شگرفی را در امور اقتصادی و اجتماعی و حتی تفکر بشر رقم زده است.
ابراهیمی افزود: به جرأت میتوان گفت فناوری اطلاعات به عنوان یکی از اساسیترین محورهای تحول و توسعه در جهان مطرح شده و از ارکان پایه رشد و توسعه اقتصادی است.
رئیس اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات و تحول اداری اداره کل با بیان اینکه فناوری اطلاعات و ارتباطات تغییرات و تحولات زیادی را در سازمانها پدید میآورند؛ تغییر در ساختار سازمانی، تمرکز یا عدم تمرکز سازمانی با توجه به دیدگاه مدیریت، افزایش هماهنگی، ارتقاء سطح شغلی پرسنل در سازمان، تقویت رویکرد فرآیندی به جای رویکرد شغلی یا وظیفهای، افزایش دقت، سرعت عمل و کیفیت در ارائه خدمات و کاهش هزینهها با تقویت روند خودکار سازی و مجازی سازی فرایندهای فیزیکی، حذف محدودیتهای زمانی و مکانی و مرز زادیی سازمان، تسهیل ارتباطات محیطی، تاثیر بر شیوه مدیریت سازمان و تاثیر بر فرهنگ سازمان را از جمله این تغییرات بر شمرد.
وی تصریح کرد: با استفاده از توان عملی و تخصصی مجموعه فاوای استان و حمایتهای مدیرکل محترم اقدامات خوبی در حوزه فناوری اطلاعات انجام شده و همچنین برنامههای زیادی را در دست اقدام داریم. وی در ادامه برخی از اقدامات انجام شده را به صورت فهرست وار بر شمرد که از جمله آنها موارد زیر قابل اشاره است:
1) ایجاد دسترسی و نام کاربری سامانه احراز هویت برای تمامی ادارات
2) برقراری ارتباط ادارات ستاد و شهرستان به شبکه یکپارچه و اختصاصی دامپزشکی کشور
3) امن سازی ارتباطات ادارات شهرستانی با ستاد
4) ایزوله سازی سرورها از شبکه های نا امن
5) نظارت بر ترافیک شبکه (IDS/IPS)
6) افزایش پهنای باند اینترنت و بهره گیری از مفاهیم load balance و failover
7) راه اندازی log server
8) راه اندازی سامانه فیش حقوقی
9) راه اندازی سامانه صدور ضمانت نامه و گواهی حقوق
10) راه اندازی سیستم پشتیبان آنلاین
11) راه اندازی سیستم پشتیبان آفلاین
12) راه اندازی داشبورد خدمات، سامانهها و اطلاع رسانی
13) راه اندازی پیام رسان داخلی
14) راه اندازی سامانه ویدئوکنفرانس روی بستر شبکه اختصاصی
15) راه اندازی سرویس FTP
16) راه اندازی WSUS
17) تغییر نرم افزار اتوماسیون اداری
18) ایجاد تغییرات بنیادی در همبندی شبکه و پیکربندی تجهیزات اکتیو شبکه با اهداف امنیتی و در دسترس پذیری
19) بروز رسانی مستمر رولستهای امنیتی
20) مجازی سازی سرورها
21) مدیریت و کنترل دسترسیها و پهنای باند شبکه
دکتر ابراهیمی ضمن یادآوری اینکه کلیه این اقدامات توسط نیرویهای متخصص و متعهد اداره فاوای دامپزشکی استان کرمانشاه به منصه ظهور رسیدهاند افزود جای دارد از همکارانم در این مجموعه تقدیر و تشکر نمایم.
در پایان رئیس اداره فاوای دامپزشکی کرمانشاه ایجاد میز کار مجازی و ساماندهی و تغییرات اساسی در تلفنهای ستاد و شهرستانها را از برنامههای در دست اقدام برشمرد و ادامه داد یکی از موارد مهمی که با همکاری ادارات طرح و برنامه و مالی و مدیریت معاون توسعه در دست پیگیری است استاندارد سازی اتاق سرور است. وی افزود مطالعات زیادی در این خصوص انجام شده و فازهای اجرایی مشخص شدهاند که نیازمند تامین اعتبار است.
دکتر سید اشکان ابراهیمی دانش آموخته مطقع دکتری تخصصی (Ph.D) در رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه اصفهان است که چاپ 8 مقاله با نمایه ISI، ثبت دو اختراع، داوری برای مجلات و ژورنالهای معتبر علمی، ارائه کارگاهای تخصصی و تدریس در واحدهای دانشگاهی را در رزومه خود دارد. وی از اواخر سال 1399 مسئولیت اداره فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری دامپزشکی استان را عهده دار است.
نظر دهید