• 1403/04/05 - 20:17
  • تعداد بازدید : 140
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ضبط و امحاء یک لاشه گوساله به وزن ۸۰۰ کیلوگرم در کشتارگاه دام‌ سنقر

  به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه محمد ایمانی سنجر رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سنقر گفت: سلامت غذا نه تنها شامل سالم بودن اولیه غذا است بلکه شامل فراهم نمودن تمامی شرایطی است که مانع از آلودگی‌ های ثانویه یا تغییرات ناشی از فساد غذا در کلیه مراحل زنجیره تولید غذایی باشد.

وی عنوان نمود: از جمله مسئولیت‌ و وظایف متعدد و مهم دامپزشکی، نظارت بهداشتی بر تولید، فرآوری، نگهداری، حمل و نقل و توزیع فرآورده‌ های خام بامنشا  دامی می‌ باشد که در این راستا با هشیاری و احساس مسئولیت مسئول فنی و ناظر بهداشتی مستقر در یکی از کشتارگاه‌ های دام استان یک لاشه گوساله به وزن ۸۰۰ کیلوگرم در کشتارگاه دام سنقر غیر قابل مصرف جهت مصارف انسانی شناخته و از چرخه  خارج گردید.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سنقر گفت به شهروندان عزیز توصیه می شود فرآورده‌ های خوراکی با منشأ دامی، به جهت عدم ابتلا به بیماری‌ های  مشترک انسان ودام وهمچنین مسمومیت‌ های غذایی، دقت لازم بعمل آید که تهیه وتامین این مواد در مراکز عرضه معتبر و مورد تایید دامپزشکی باشد.

در پایان ایمانی سنجر بیان نمود: همشهریان عزیز می توانند هرگونه گزارش، انتقاد و شکایت خود را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ با ما در میان بگذارند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان سنقر و کلیایی
  • کد خبر : 321712
کلمات کلیدی
pubker نوری

pubker نوری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید