• 1399/11/21 - 00:34
  • تعداد بازدید : 244
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در پی گزارش های مردمی:

امحاء بهداشتی بیش از ۳ تن فرآورده خام دامی آلوده با دستور مقام قضایی در کرمانشاه

شهروندان از خرید گوشت و مواد پروتئینی مورد نیاز خود از مراکز غیرمجاز جداً خودداری کنند و در هنگام خرید گوشت قرمز حتماً به لیبل و مهر نظارتی دامپزشکی و همچنین تاریخ انقضای مندرج در لیبل متصل به لاشه توجه کنند

امحاء بهداشتی بیش از ۳ تن فرآورده خام دامی آلوده با دستور مقام قضایی در کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دکتر تورج کرمیان رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کرمانشاه در این خصوص گفت براساس گزارشات مردمی مبنی بر ورود و خروج محموله های گوشت و آلایش دامی از یک واحد آپارتمان به اطلاعات نیروی انتظامی و ارجاع گزارش به اداره دامپزشکی شهرستان، اکیپ این اداره در معیت نیروی انتظامی به محل مراجعه و در بازرسی مشخص شد یک واحد سردخانه ۵ تنی غیرمجاز در پارکینگ آپارتمان قرار گرفته بود.

کرمیان افزود: طی بازدید از این سردخانه حدود ۳ تن فرآورده خام دامی (گوشت، دل و جگر، کله و پاچه و ...) آلوده با منشاء نامشخص از محل کشف و با دستور مقام محترم قضایی به طریقه کاملا بهداشتی در کوره لاشه سوز کشتارگاه دام امحاء گردید و پرونده قضایی برای چهار نفر در این زمینه تشکیل شد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کرمانشاه از شهروندان خواست از خرید گوشت و مواد پروتئینی مورد نیاز خود از مراکز غیر مجاز جداً خودداری کنند و در هنگام خرید گوشت قرمز حتماً به لیبل و مهر نظارتی دامپزشکی و همچنین تاریخ انقضای مندرج در لیبل متصل به لاشه توجه کنند؛ همچنین در مورد گوشت مرغ نیز تاریخ تولید، انقضای و دمای نگهداری فرآورده را مورد توجه قرار دهند.

وی در به نظارت های بهداشتی از مراکز تولید و عرضه فراورده های خام دامی در این شهرستان نیز اشاره داشت و تاکید کرد: مردم می‌توانند هرگونه مشکلات و تخلفات بهداشتی را با شماره تماس 1512 و سامانه پیامکی100010001512  اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه در میان بگذارند تا رسیدگی به آن در اسرع وقت انجام شود

 

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان کرمانشاه,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 271454
کلمات کلیدی
pubker نوری

pubker نوری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید