• 1397/07/24 - 11:37
  • تعداد بازدید : 1742
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دامپزشکی موتور محرک سلامت جامعه است/ تلاش های دامپزشکی در زلزله سرپل ذهاب قابل تقدیر است

فرماندار سرپل ذهاب با اشاره به اهمیت نقش و تاثیر فعالیت های دامپزشکی در تامین سلامت جامعه، گفت: دامپزشکی نقش موتور محرک سلامت جامعه را دارد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه؛ محبت جمالی نیا در آیین تودیع و معارفه سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان سرپل ذهاب در فرمانداری، امنیت و سلامت را 2 مقوله بسیار مهم دانست و افزود: ما در شهرستان سرپل ذهاب در این 2 حوزه تلاش مضاعف می کنیم.

وی با اشاره به وقوع زلزله سال گذشته در سرپل ذهاب، گفت: باتوجه به حجم آوار و خسارات زیادی که به خصوص در حوزه دام، طیور و آبزیان به منظقه وارد شد نگران شیوع بیماری بودیم که خوشبختانه با تلاش های دامپزشکی در زمینه دفن بهداشتی لاشه دام ها این نگرانی برطرف شد.

او تصریح کرد که اگر دامپزشکی لاشه دام ها را به موقع به صورت بهداشتی دفن نمی کرد، سلامت مردم شهرستان به شدت به مخاطره می افتاد.

وی اظهار داشت که اداره کل دامپزشکی استان و شهرستان با تجربه و دانش و با برنامه ریزی دقیقی که داشتند توانستند این بحران را به خوبی کنترل کنند.

فرماندار سرپل ذهاب در ادامه آمادگی مجموعه مدیریتی شهرستان را برای همکاری با اداره دامپزشکی اعلام کرد و گفت: تمام دستگاه های دولتی شهرستان مکلف و موظف به همکاری با دامپزشکی هستند.

این مقام مسئول از فعالیت های دامپزشکی سرپل ذهاب نیز تقدیر کرد و گفت: در زمینه تامین سلامت، دامپزشکی اقدامات موثری انجام داده که نمونه آن را مدتی قبل با تعطیل کردن 11 مرکز غذاخوری متخلف دیدیم.

جمالی نیا از فعالیت های دکتر عظیمی رئیس سابق اداره دامپزشکی شهرستان سرپل ذهاب قدردانی کرد و گفت: دکترعظیمی چهره علمی و با تجربه بود و زحمات فراوانی در جریان زلزله کشیدند.

فرماندار سرپل ذهاب خواستار آموزش از سوی دامپزشکی به جامعه هدف شد و گفت: دهیاران و بخشداران آمادگی همکاری با دامپزشکی را دارند.

وی تصریح کرد که کوتاهی و عدم همکاری هیچ دستگاهی با دامپزشکی پذیرفته نیست و همه دستگاه ها باید با این اداره همکاری کنند.

در ادامه این جلسه مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به مرزی بودن استان کرمانشاه آن را هم فرصت و هم تهدید برای صنعت دامپروری دانست و با تاکید بر مراقبت، پایش، رصد و کنترل بیماری ها در مناطق مرزی، گفت: شهرستان های مرزی باید از نظر امکانات، تجهیزات و نیرو در راستای تامین سلامت دام و فراورده های دامی و جلوگیری از ورود و شیوع بیماری ها تقویت شوند.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه در ادامه این نشست حفظ سرمایه های دامی در مقابل تهدیدات و بیمارها را از رسالت های خطیر این اداره کل دانست و گفت: تمام تلاش مجموعه دامپزشکی صیانت از سرمایه های دامی استان است.

او با قدردانی از حمایت های مجموعه استانداری و سازمان برنامه و بودجه کرمانشاه و فرمانداری سرپل ذهاب در این زمینه، گفت: انتظار داریم سطح حمایت ها و کمک ها به دامپزشکی در مناطق مرزی مانند سرپل ذهاب افزایش یابد.

وی گفت: بیماری ها اگر رصد، پایش و کنترل نشود و برای آن برنامه ریزی هدفمند صورت نگیرد سلامت و سرمایه های مردم به شدت تهدید می شود.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه در ادامه به اهمیت کنترل بیماری ها نیز اشاره کرد و گفت: اگر در حوزه دامپزشکی مانع از شیوع و بروز بیماری مشترک نشویم در حوزه انسانی کاری نمی شود کرد و شاهد افزایش تخت های بیمارستانی و وارد شدن هزینه های کلان درمان به دولت خواهیم بود.

وی گریزی هم به اقدامات دامپزشکی در جریان وقوع حادثه زلزله سال گذشته سرپل ذهاب نیز زد و گفت: دراین زلزله اکثر زیرساخت های دامپروری شهرستان از بین رفت و زمینه برای شیوع و بروز بیماری در این شهرستان زیاد بود اما خوشبختانه با تلاش های صورت گرفته مانع از شیوع بیماری ها شدیم.

وی اظهار داشت: اکنون شرایط منطقه از نظر بیماری و سلامت خوب و عادی است و برای حفظ این وضعیت نیاز به همکاری بیشتر همه دستگاه ها داریم.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه در بخش پایانی سخنان خود از تلاش ها و زحمات دکتر عظیمی رئیس سابق اداره دامپزشکی شهرستان سرپل ذهاب قدردانی کرد و گفت: دکتر عظیمی در جریان زلزله و پس از آن زحمات زیادی کشیدند که جای تقدیر دارد.

دکتر پرور افزود: بنا بر ضرورت تغییرات در مدیران دامپزشکی در سطح استان، دکتر عظیمی به عنوان سرپرست اداره دامپزشکی گیلانغرب منصوب می شود و دکتر کریمی از جوانان فعال وتلاشگر مجموعه دامپزشکی و بومی منطقه به عنوان سرپرست جدید اداره دامپزشکی شهرستان سرپل ذهاب منصوب می شود.

 

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شهرستان سرپل ذهاب,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 1077
کلمات کلیدی